Carpoint Auto-accessoires | Autostoelhoezen, Wieldoppen, Startkabels & Fietsdragers

op de merkpagina van Carpoint bij De Korenbeurs! Carpoint staat bekend om zijn hoge kwaliteit en uitgebreide assortiment aan auto-accessoires. In onze webshop vindt u onder andere autostoelhoezen, wieldoppensets, startkabelsets en fietsdragers van dit gerenommeerde merk. Met Carpoint producten bent u verzekerd van een optimale bescherming, comfort en functionaliteit voor uw auto en fiets.

0 artikelen  

Verwijder alle

Geen resultaten.


Transformeer uw autostoelen met onze stijlvolle en comfortabele autostoelhoezen van Carpoint. Deze hoezen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden een perfecte pasvorm voor uw autostoelen. Ze beschermen niet alleen uw stoelen tegen slijtage, vlekken en vuil, maar geven ook een frisse en moderne uitstraling aan uw auto-interieur.

Geef uw auto een upgrade met onze Carpoint wieldoppensets. Deze sets zijn ontworpen om uw stalen velgen een sportieve en elegante uitstraling te geven. Ze zijn eenvoudig te installeren en bieden een uitstekende bescherming tegen krassen en corrosie. Kies uit verschillende designs en maten om de perfecte look voor uw auto te creëren.

Een goede startkabelset is essentieel voor elke autobezitter. Onze Carpoint startkabelsets zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voldoen aan alle veiligheidsnormen. Met deze startkabels kunt u eenvoudig en veilig uw auto starten bij een lege accu. Ze zijn beschikbaar in verschillende lengtes en diktes, geschikt voor zowel benzine- als dieselauto's.

Vervoer uw fietsen veilig en gemakkelijk met onze Carpoint fietsdragers. Deze fietsdragers zijn ontworpen voor eenvoudige montage op uw trekhaak of dakdragers en bieden een stabiele en betrouwbare manier om uw fietsen mee te nemen op reis. Ze zijn geschikt voor verschillende fietsmaten en -types, zoals racefietsen, mountainbikes en elektrische fietsen.

Ontdek ons uitgebreide assortiment Carpoint producten bij De Korenbeurs en profiteer van onze scherpe prijzen en snelle levering. Met Carpoint bent u altijd goed op weg!