Goedkoop laminaat met gratis ondervloer en plinten

Laminaat met gratis ondervloer en plinten, wie wil dat nou niet?

Goedkope ondervloer nodig? Wat dacht u van een laminaat deal inclusief een gratis ondervloer én gratis plinten. Deze ondervloer is geschikt voor vlakke betonvloeren. Ook voor houten vloeren en vloeren met vloerverwarming hebben wij tegen geringe meerprijs een geschikte ondervloer.

6 artikelen  

Ondervloer voor laminaat

Belangrijk bij een ondervloer is de dikte en de vering. Een stabiele ondervloer is de Egaliso softboardplaat. Deze ondervloeren zijn in diverse diktes verkrijgbaar.

Laminaat ophalen of laten bezorgen

Wil u het laminaat met ondervloer en plinten zelf ophalen in de winkel? Dat kan uiteraard, alles is vanuit voorraad leverbaar. U kunt dus gerust naar de winkel komen. Bent u niet de gelegenheid om het zelf op te halen? Wij kunnen de vloer ook bij u bezorgen, bekijk onze laminaat bezorgservice voor meer informatie.

Vloer zelf leggen of laten leggen?

Wilt u de vloer en ondervloer zelf leggen? Houd dan rekening met de bovenstaande tip, maar lees ook onze andere laminaat legtips. U kunt het uiteraard ook uitbesteden aan onze professionele vloerenleggers, zij komen de vloer graag voor u leggen.