De spuitbussen van Montana zijn geschikt voor vele doeleinden. De spuitbussen worden veel gebruikt door graffitikunstenaars, maar zijn ook uitstekend te gebruiken voor het spuiten van vrijwel elk product.
Let op: Wil je 10 of meer Montana Cans bestellen? Mail dan je bestelling naar webshop@dekorenbeurs.nl. Dan betaalt u voor de Montana Black € 4,30 en voor de Montana Gold € 4,50 per bus. Bij 50 bussen resp. € 3,99 en € 4.30. (Let op: Deze prijs is exclusief verzendkosten, vraag naar de tarieven!) Na betaling wordt je bestelling toegezonden.

423 artikelen  
Het assortiment van Montana Cans is onderverdeeld in twee series: Montana Gold en Montana Black. De Korenbeurs biedt circa 15 verschillende spuitcaps aan, voor verschillende lijndiktes en oppervlaktes.

Erkend dealer van Montana Graffiti Spuitbussen

De Korenbeurs is erkend dealer van Montana Graffiti Spuitbussen. Montana staat bekend om de hoge kwaliteit verf. De vele verschillende kleuren brengen elk kunstwerk tot leven.

Montana Gold of Montana Black spuitbussen

Wat is het verschil tussen de Montana Gold en Black spuitbussen? Deze vraag wordt regelmatig aan ons gesteld. Het verschil tussen deze verschillende series is de druk van de spuitbussen. Montana Gold spuitbussen hebben lage druk en zijn hierdoor een stuk accurater dan Montana Black spuitbussen, waardoor je meer controle hebt. De Montana Black heeft een grotere range met een hoge druk formule, waardoor het spuiten een stuk sneller gaat.

300 kleuren verschillende kleuren matte graffiti

U heeft de keuze uit maar liefst 300 kleuren. Alle kleuren zijn uit voorraad leverbaar! Montana Graffiti is een matte lak die geschikt is voor vrijwel alle ondergronden.

De Korenbeurs biedt deze spuitbussen aan voor €5,50 per stuk. Bij afname van 10 stuks bieden wij het aan voor slechts €4,50 per bus!