Goedkope verf: Finess, Koopmans, Maral en meer

Kwaliteitsverf van verschillende merken met heel veel voordeel! Bestel online of kom langs in de winkel. Tip: Gebruik de categorieën en filters om gemakkelijk de juiste productgroep te vinden, bijvoorbeeld op product- of subcategorie, merk of soort. Of gebruik de zoekbalk met daarna het filter(symbool).

402 artikelen  Hieronder geven wij u een kleine opsomming van de merken die u bij ons kunt kopen

  • Finess
  • Fitex/Nelf
  • Mondial
  • Koopmans
  • Rambo
  • Cetabever
  • Sigma
  • ...en meer

Goedkope verfwinkel met éénmalige partijen en vast assortiment

Naast éénmalige partijen verf vindt u bij ons een groot assortiment vaste artikelen tegen scherpe prijzen. Zodoende bieden we een constant assortiment van goedkope verf en kwaliteitsproducten die altijd leverbaar zijn.

Verf laten mengen geeft oneindig veel kleurmogelijkheden

Wij beschikken over professionele mengmachines. Dat betekent dat u kunt kiezen uit oneindig veel kleuren. Zo leveren wij onder meer alle RAL kleuren, vrijwel elke kleur van de merken Flexa, Histor, Wijzonol en Sikkens, en verder vrijwel elke bekende kleur. Al deze kleuren zijn te mengen in alkydverf, watergedragen verf, muurverf en beits. Klaar terwijl u wacht!

Verf outlet bij verfwinkel de Korenbeurs Groningen

Wij bieden verf aan voor outlet prijzen in Groningen en wijde omgeving. Maar ook online bestellen is mogelijk. Dat gaat gemakkelijk en snel, en binnen 1 tot 2 werkdagen heeft u uw bestelling in huis. We hebben een breed assortiment goedkope verf die op kunnen lopen tot wel 75% korting. Natuurlijk kunnen wij u bij uw zoektocht naar de juiste verf te woord staan. Wij proberen samen met u te zorgen voor het gewenste resultaat. Uw huis of bedrijf krijgt de uitstraling die u graag wilt, maar dan wel een stuk goedkoper.

Breed assortiment/non-paint

Ons assortiment bestaat uit o.a. muurverf, lakverf voor binnen en buiten, grondverf en beits. Maar ook heel veel andere producten zijn leverbaar, zoals blanke lak, hardhoutolie, zwarte teer, bielzenzwart, Navylux Bootlak en nog veel meer. U kunt het hier vinden. Ook kwaliteits-glasweefsel bieden wij voor de laagste prijs aan. Dit glasweefselbehang is leverbaar in zowel voorgesausd als niet voorgesausd. Tevens heeft u keuze uit een ruim assortiment non-paint artikelen, zoals rollers, kwasten, schuurpapier, terpentine etc. Dus alles voor uw verfklus op één adres!

Grootverbruikers, bedrijven, ZZP'ers

Grote(re) hoeveelheden verf nodig? Ook daarvoor kunt u terecht bij de Korenbeurs. Vrijwel alles is ruimschoots op voorraad. Nog meer nodig? Of op zoek naar een specifiek product? Laat het ons weten. Dankzij ons uitgebreide netwerk is vrijwel alles snel leverbaar. Speciale condities voor schildersbedrijven, klusbedrijven, ZZP-ers of eenmalige grote orders. Vraag er naar in de winkel of neem contact op.

Milieu

Ook wij proberen een bijdrage te leveren aan het milieu door o.m. watergedragen lakken aan te bieden. Bovendien is het beter voor uw gezondheid. Deze lakken zijn leverbaar in kant & klare kleuren, maar ook kunnen wij vrijwel elke gewenst kleur voor u mengen op onze professionele mengmachines.

VOS-waarden

De verfproducten die wij aanbieden voldoen aan de laatst gestelde VOS-waarden. VOS staat voor 'Vluchtige organische stoffen'.

Heeft u vragen over ons aanbod of wilt u van een grote voorraad verf af? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs in onze winkel in Groningen.

Wij bezorgen de verf binnen 48 uur.

Links

Over verf, schilderen en meer!