Dé Studentenwinkel van Groningen - alles nog goedkoper

Studentenwinkel de Korenbeurs heeft alles wat een student nodig heeft voor het onderhoud van de kamer of het appartement. Zo hoeft studeren niet duur niet te zijn! Tip: Gebruik de categorieën en filters om gemakkelijk de juiste productgroep te vinden, bijvoorbeeld op product- of subcategorie, merk of soort. Of gebruik de zoekbalk met daarna het filter(symbool).

818 artikelen  Er is verf en gereedschap voor de (handige) klusser , laminaat voor je vloer,huishoudelijke artikelen, fietsonderdelen, merkkleding,en je vindt er alles voor het stylen van de leefruimten. En dat mag natuurlijk niet te veel kosten. Bij de Korenbeurs is goedkoop nog goedkoper: Veel artikelen zijn 50% tot 70% goedkoper.

Goedkope spuitbussen verf

Goedkoop gereedschap

Goedkope huishoudelijke artikelen

Goedkope behang

Goedkope kantoor- en schoolartikelen

Waar kun je als student goedkoop winkelen?

Is het tijd om een nieuwe kamer te betreden, een nieuwe laminaatvloer te leggen, om eindelijk eens dat schilderij op te hangen of mag nu toch echt wel eens de muren worden geverfd? Waar kun je als student dan goedkoop winkelen?

De bouwmarkten zijn vaak veel te duur en de andere winkels hebben lang niet alles wat je nodig hebt, en die bevinden zich vaak ook nog eens buiten het centrum. In het hartje Groningen, lekker centraal en voor de meesten goed bereikbaar, heeft de Korenbeurs alles wat een student nodig heeft. Goedkoop en alles.

Een winkel met ook studiebenodigdheden

Studeren is duur, dus wil je daarnaast zo veel mogelijk op de andere studiekosten besparen. Bij de Korenbeurs vindt je ook goedkope studiematerialen als goedkope collegeblokken, pennen, insteekhoezen, potloden, en nog veel meer artikelen die je goed kan gebruiken bij het studeren of bij het bijwonen van de colleges.

Een goedkope verfwinkel

Wij hebben goedkope verf van bekende verfmerken, echte kwaliteitsverf maar gewoon een stuk goedkoper. Nu kan jouw kamer of appartement eindelijk dat likje verf krijgen dat het nodig heeft. Verfris je leefruimte zonder te veel geld uit te geven. Ook interessant voor studentenverenigingen!

Goedkope klus- en gereedschapswinkel

Het is altijd handig om gereedschap in huis te hebben. Dan kun je dat ene schroefje, die elke week weer loskomt, vastdraaien en met een plug weet je zeker dat het blijft zitten. Met de hamer kun je de spijker op z’n kop slaan en met het aanbrengen van een tochtstrip kun je de o zo goede isolatie compenseren. Dat scheelt weer in de stookkosten. En wist je dat je met tape en lijm veel kunt helen, altijd handig als je wakker wordt na een feestje bij jouw thuis en de ravage eens overziet. De Korenbeurs heeft duizenden stukken goedkoop gereedschap en huishoudelijke artikelen.

Goedkope merkkleding en andere partijgoederen

Merkkleding en fashion is bij de Korenbeurs tot 70% goedkoper. Alles is nieuw: damesschoenen, herenschoenen, heerlijke bekende geurtjes voor de man en heerlijke bekende geurtjes voor de vrouw, drogisterij producten van bijvoorbeeld DA (40% goedkoper), kleding en nog veel meer.

En anders kan je vast wel een gratis bakje koffie gebruiken. Kom gerust eens neuzen in de nieuwsgierigste winkel van Groningen, ook voor studenten.