De Korenbeurs biedt de goedkoopste producten in Groningen!

Over de Korenbeurs


Welkom bij de nieuwsgierigste winkel van Groningen!

De winkel waar alles, goedkoop, goedkoper, goedkoopst is!

Al meer dan 40 jaar is Korenbeurs Partijverkoop een begrip in de regio op het

gebied van de leukste eenmalige voorraden maar ook voor een vast assortiment in

o.a. DHZ-artikelen, huishoudelijke artikelen, vloeren en nog veel meer, altijd voor de laagste prijzen!


Veelal zijn de artikelen bij de Korenbeurs 50 - 70% goedkoper!

Een uitgebreid assortiment tegen outlet prijzen vind u in Groningen bij de Korenbeurs Partijverkoop. Wij verkopen onder meer éénmalige overvoorraden en partijgoederen, maar ook een zeer scherp geprijsd vást assortiment. Zoals gereedschap, verf en huishoudelijke artikelen, maar ook bijvoorbeeld een grote voorraad laminaatvloeren. U vindt er alles over op deze website. Door scherp inkopen kunnen wij u daarom kwalitatief goede producten zeer goedkoop aanbieden in onze winkel.


Goedkoop laminaat outlet in Groningen. Alle laminaat met gratis plinten en ondervloer!

Als u op zoek bent naar goedkoop laminaat in Groningen bent u bij ons aan het goede adres. Laminaat is een product wat wij vast in ons assortiment hebben en altijd tegen een zeer scherpe prijs aanbieden. Goedkoper kan niet! Duizenden vierkante meters uit voorraad leverbaar. Last but not least: Alles inclusief ondervloer en plinten !


Goedkope verf in de verfwinkel van Groningen

Goedkope kwaliteitsverf is bij ons een belangrijk product. Wij bieden voor Groningen en omgeving maar ook ver daarbuiten goedkope verf aan in alle denkbare kleuren en van verschillende merken. Wie goedkope verf zegt, zegt Korenbeurs Partijverkoop!


Vele andere goedkope producten en een wisselend assortiment

Naast verf een laminaat verkopen wij nog veel meer goedkope producten en hebben wij een steeds vernieuwend assortiment. U moet onder ander denken aan:

Voor al uw goedkope spuitbussen verf, (o.a. Montana Graffiti) , gordijnen en verlichting tegen outlet prijzen in Groningen bent u bij de Korenbeurs aan het juiste adres. Uiteraard ook voor fietsartikelen, tuinartikelen, electra, behang, glasweefsel etc.!

Bent u op zoek naar goedkope producten of wilt u eens komen kijken? Kom dan eens langs in onze winkel en verbaas u over ons gevarieerde aanbod of neem contact met ons op.

Historie

Korenbeurs Partijverkoop is ontstaan in 1978 met een tijdelijke verkoping van kleding in beursgebouw 'De Korenbeurs in Groningen-Centrum.

In 1990 werd het gebouw verkocht en daarom werd uitgekeken naar een andere locatie. Dit werd Haddingestraat 13, op een steenworp afstand van de 'oude' Korenbeurs. Na een grondige verbouwing van het pand waar voorheen een fietsenstalling was gevestigd, werd dit de locatie van Korenbeurs Partijverkoop, waar we anno nu nog steeds zijn gevestigd.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste vernieuwingen in ons assortiment? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.