Goedkoop VEBA Behangborstel Wit online kopen bij de Korenbeurs in Groningen
VEBA Behangborstel Wit
Afbeelding van VEBA Behangborstel Wit
Afbeelding van VEBA Behangborstel Wit

VEBA Behangborstel Wit

€ 3,99

Kijk op http://www.kleurenwaaier.net/ voor het gewenste kleurnummer. En vul uw kleurnummer in.

 of 

Vrijblijvend offerte aanvragen
Omschrijving

Omschrijving

Op zoek naar een goede kwaliteit behangborstel voor het gelijkmatig uitsmeren van behanglijm? Dan zit je met de VEBA behangborstel nr. 35 wit helemaal goed.

Specificaties:

De VEBA behangborstel nr. 35 is geschikt voor binnengebruik, en heeft een lengte van 30 cm. Het heeft witte kunstvezel haren, en een houten kap. De VEBA behangborstel nr. 35 heeft een top klasse kwaliteit, en is geschikt voor het in- en uitsmeren van verschillende soorten behanglijm. Ook nog op zoek naar behanglijm? Bekijk ons aanbod voor meer VEBA behangproducten.

Gebruikswijze:

De VEBA behangborstel nr. 35 is met de lengte van 30 cm goed voor gebruik op grotere oppervlakten. Voor een langere levensduur laat je de borstel niet met de haren op de oppervlakte liggen. De haren trekken dan krom, wat ook het resultaat vermindert. Maak de VEBA behangborstel nr. 35 na gebruik goed schoon. Dit voorkomt streepvorming bij een volgende klus. De borstel is geschikt voor het gelijkmatig verdelen van behanglijm met een egaal en strak resultaat.

VEBA Behangborstel NR 35 wit bestellen:

De VEBA behangborstel nr. 35 wordt per stuk geleverd, en heeft een lengte van 30 cm. Het heeft een houten kap, en witte kunstvezel haren. De behangborstel nr. 35 heeft een top klasse kwaliteit en is geschikt voor het in- en uitsmeren van verschillende soorten behanglijm.

Specificaties

Artikelnummer
8713884001576
EAN nummer
8713884001576
Kleur
Wit
MPN (Manufacturer Part Number)
8419136