Goedkoop Knuffel Hond 35 cm - Zwart/Bruin online kopen bij de Korenbeurs in Groningen
Knuffel Hond 35 cm - Zwart/Bruin

Knuffel Hond 35 cm - Zwart/Bruin

Dit is een nieuw retourartikel met alleen verpakkingsschade

€ 15,99 € 9,95

Kijk op http://www.kleurenwaaier.net/ voor het gewenste kleurnummer. En vul uw kleurnummer in.

 of 

Voorraad 8 stuks

Vrijblijvend offerte aanvragen
Omschrijving

Dit is een nieuw retourartikel met alleen verpakkingsschade | Alleen online verkrijgbaarTechnische Specificatie Hond 35 cm - zwart/bruinVerrijk je leven met de trouwe metgezel die je altijd al hebt gewenst: de Zwarte/Bruine Pluche Hond van 35 cm. Met zijn zachte vacht, expressieve ogen en levensechte details zal deze pluchen hond al snel een geliefd lid van je gezin worden.

Kenmerken:

  1. Realistisch Design: Van zijn alerte oren tot zijn donkere, glanzende vacht, deze pluchen hond is ontworpen met aandacht voor detail om een levensechte uitstraling te bieden.
  2. Zachte Vacht: Gemaakt van hoogwaardig pluche materiaal, voelt de vacht van deze hond heerlijk zacht aan, waardoor knuffelen en spelen een genot is.
  3. Perfect Formaat: Met een lengte van 35 cm is deze hond de ideale grootte om overal mee naartoe te nemen, van knuffelen op de bank tot avonturen in de speelkamer.
  4. Veilig en Betrouwbaar: Vervaardigd volgens strenge kwaliteitsnormen, is deze pluchen hond veilig en betrouwbaar voor zowel kinderen als volwassenen.
  5. Trouw Gezelschap: Of je nu behoefte hebt aan een knuffelpartner tijdens een dutje of een speelkameraadje tijdens het spelen, deze pluchen hond staat altijd paraat om je gezelschap te houden.

Specificaties

Artikelnummer
6920180210430
EAN nummer
6920180210430
Voorraad
8 stuks
nl_main_category
Speelgoed
nl_sub_category
Knuffels