Goedkoop Carmen DC5250 - Krulborstel - Zwart - 550 watt online kopen bij de Korenbeurs in Groningen
Carmen DC5250 - Krulborstel - Zwart - 550 watt
Afbeelding van Carmen DC5250 - Krulborstel - Zwart - 550 watt
Afbeelding van Carmen DC5250 - Krulborstel - Zwart - 550 watt

Carmen DC5250 - Krulborstel - Zwart - 550 watt

€ 19,95 € 11,97

Kijk op http://www.kleurenwaaier.net/ voor het gewenste kleurnummer. En vul uw kleurnummer in.

 of 

Voorraad 2 stuks

Vrijblijvend offerte aanvragen
Omschrijving

Dit is een nieuw retourartikel met alleen verpakkingsschade | Alleen online verkrijgbaarMet de Carmen DC5250 Natural Styling Set kun je thuis of op reis gemakkelijk verschillende haarstijlen creëren, dankzij de dual voltage optie die werkt over de hele wereld. Deze föhnborstel heeft een ergonomisch handvat en wordt geleverd met twee verschillende borstels. De flexibele borstel heeft een diameter van 23 mm en de borstel met intrekbare pinnen heeft een diameter van 30 mm en beide zijn ontworpen om volume te creëren in jouw haar. De borstel ligt fijn in de hand vanwege zijn ergonomische vorm en heeft een luxe uitstraling dankzij zijn zwarte strakke vormgeving in combinatie met de rosé details.

  • Dual voltage voor wereldwijd gebruik
  • Ergonomisch handvat voor comfortabel gebruikt
  • Wordt geleverd met twee verschillende opzetborstels voor het creëren van volume
  • Heeft een ophanglus voor eenvoudige opslag

Dual voltage
De Carmen DC5250 föhnborstel heeft een unieke functie, dual voltage, wat hem zeer handig maakt voor reizigers. Deze föhnborstel kan handmatig worden overgeschakeld van 240 Volt naar 110 Volt, waardoor je de föhnborstel overal ter wereld kunt gebruiken zonder dat hij aan warmte of blaaskracht verliest.

Tips voor gebruik
Deze föhnborstel heeft twee verschillende warmte- en snelheidsstanden, die je kunt afstemmen op het type haar. Voor fijn tot normaal haar is het raadzaam om de föhnborstel op de lagere stand te gebruiken om beschadiging van het haar te voorkomen. Voor dikker haar kun je de hogere stand gebruiken, maar we adviseren om de föhnborstel niet te lang op dezelfde plek te houden en van tevoren een hitte bescherming te gebruiken om het haar te beschermen.

Specificaties

Artikelnummer
5011832066596
EAN nummer
5011832066596
Voorraad
2 stuks
nl_main_category
Persoonlijke verzorging
nl_sub_category
Haarstylingtools
nl_subsub_category
Fohns