Goedkoop Benson Stoppen - 16 Ampere - 5 stuks online kopen bij de Korenbeurs in Groningen
Benson Stoppen - 16 Ampere - 5 stuks

Benson Stoppen - 16 Ampere - 5 stuks

€ 2,15

Kijk op http://www.kleurenwaaier.net/ voor het gewenste kleurnummer. En vul uw kleurnummer in.

 of 

Voorraad 8 stuks

Vrijblijvend offerte aanvragen
Omschrijving

Benson Stoppen 16 Ampère - Set van 5 stuks

Voorkom onverwachte stroomuitval en houd je huishouden veilig en efficiënt met deze Benson Stoppen 16 Ampère (pakket van 5). Perfect voor snelle vervanging bij een gesprongen zekering in jouw meterkast, zodat jij en jouw apparaten altijd goed beschermd blijven.

Belangrijkste kenmerken:

  • Snel en betrouwbaar: Deze smeltzekeringen zijn gemaakt van duurzaam Duroplast en ontworpen om direct te reageren bij stroompieken.
  • Gemakkelijk te gebruiken: Met een lengte van 5 cm zijn de Benson Stoppen eenvoudig te installeren in jouw groepenkast.
  • 5 stuks in één verpakking: De stoppen worden geleverd per 5 stuks in een compacte verpakking (13,2 x 5,2 x 2,5 cm), zodat je altijd reservezekeringen bij de hand hebt.
  • Efficiënte opslag: Dankzij het lichte gewicht (150 gram) en de compacte afmetingen neemt de verpakking weinig ruimte in beslag.

De Benson Stoppen 16 Ampère (5 stuks) zijn een must-have voor ieder huis met een meterkast met smeltzekeringen. Bespaar tijd, geld en moeite met deze betrouwbare en gebruiksvriendelijke stoppen. Bestel vandaag nog en zorg voor een optimaal functionerend elektriciteitsnet in jouw huis.

Trefwoorden: Benson Stoppen 16 Ampère, 5 stuks, smeltzekeringen, stroomuitval, betrouwbaar, snel, eenvoudig, groepenkast, zekering vervangen, reservezekering, compacte verpakking.

Specificaties

Artikelnummer
3838895000143
EAN nummer
3838895000143
Voorraad
8 stuks
Categorieën
Zekeringen
nl_main_category
Klussen
nl_sub_category
Installatiemateriaal elektra
nl_subsub_category
Elektrabuizen
MPN (Manufacturer Part Number)
003451