Goedkoop Leifheit hangdroogrek Classic 70 - drooglengte 7 m drooglengte - wit - blauw online kopen bij de Korenbeurs in Groningen
Leifheit hangdroogrek Classic 70 - drooglengte 7 m drooglengte - wit - blauw
Afbeelding van Leifheit hangdroogrek Classic 70 - drooglengte 7 m drooglengte - wit - blauw
Afbeelding van Leifheit hangdroogrek Classic 70 - drooglengte 7 m drooglengte - wit - blauw
Afbeelding van Leifheit hangdroogrek Classic 70 - drooglengte 7 m drooglengte - wit - blauw

Leifheit hangdroogrek Classic 70 - drooglengte 7 m drooglengte - wit - blauw

Dit is een nieuw retourartikel met alleen verpakkingsschade

€ 15,99 € 8,79

Kijk op http://www.kleurenwaaier.net/ voor het gewenste kleurnummer. En vul uw kleurnummer in.

 of 

Voorraad 2 stuks

Vrijblijvend offerte aanvragen
Omschrijving

Dit is een nieuw retourartikel met alleen verpakkingsschade | Alleen online verkrijgbaarIdeaal: met dit droogrek kun je zelfs op het kleinste balkonnetje je was buiten in de frisse lucht drogen. Leifheit Hangdroogrek Classic 70 hang je heel gemakkelijk en snel op. Zonder montage, zonder boren. Heel gemakkelijk in het gebruik: droogrek aan de balkonrand hangen en klaar. Leifheit Hangdroogrek Classic 70 biedt een drooglengte van zeven meter.

De ophangbeugels kunnen aan de balkonrandbreedte aangepast worden, zodat het droogrek stevig en stabiel hangt. De kwaliteitsmaterialen van het droogrek zijn prima geschikt voor gebruik buitenshuis. De droogstangen zijn uv-bestendig en hebben een antislipcoating. Daardoor blijft je wasgoed ook veilig hangen als het een beetje waait. Na gebruik kunnen de droogstangen en ophangbeugels compact worden ingeklapt voor plaatsbesparend opbergen.

Belangrijke kenmerken:

  • Plaatsbesparend ophangen aan balkonrand.
  • Traploos verstelbare bevestigingsbreedte.
  • Weerbestendige droogstangen met antislipcoating.
  • Drooglengte 7 meter.
  • 5 jaar garantie.

Over Leifheit
Leifheit is al ruim 65 jaar de marktleider op het gebied van huishoudelijke producten. Het merk streeft naar hoge kwaliteit en innovatieve producten. Optimaal gebruiksgemak wordt moeiteloos gecombineerd met innovatieve ontwerpen. Het motto 'altijd net even beter' zie je terug in elk product. Met oplossingen voor een schoon huis, frisse was en slimme keuken voorziet Leifheit vooral in meer leefplezier. Of je nu de vloer grondig wilt reinigen, ramen helder wil lappen of het bad nodig schoon moet maken, Leifheit heeft de oplossing. Zorg voor een nog frissere was met de innovatieve droogmolens en - rekken en strijktoepassingen. Met de handige voorraaddozen en keukenaccessoires zorg jij voortaan voor geweldige maaltijden om samen van te kunnen genieten. Van elke ruimte in huis maak je een frisse en praktische omgeving voor een nog betere woonervaring. Leifheit heeft overal aan gedacht.

Specificaties

Artikelnummer
4006501830562
EAN nummer
4006501830562
Voorraad
2 stuks
nl_main_category
Huishouden
nl_sub_category
Droogrekken