Afhalen of verzenden


Afhalen

  • Wanneer u uw bestelling plaatst kunt u kiezen om uw bestelling af te halen of uw bestelling thuis te laten bezorgen.
  • Wanneer u voor afhalen kiest ontvangt u een email als u bestelling klaar ligt. Daarna kunt u uw bestelling afhalen tijdens de openingstijden. Zie voor de openingstijden helemaal onder aan de pagina.
  • Het afhaaladres is: Haddingestraat 13, 9711 KB in Groningen.

Verzenden

  • Wanneer u hebt gekozen voor thuisbezorging, kunt u uw bestelling doorgaans binnen 1 - 2 werkdagen thuis verwachten. De bestellingen worden verzonden via DPD of PostNL. De status van uw bestelling kunt u bekijken in uw account, rechtsboven op deze website. Rondom nationale feestdagen (zoals Nieuwjaarsdag, Pasen, Hemelvaartsdag, Pinksteren, Koningsdag en Kerst) is het mogelijk dat de levertijd iets langer duurt dan gewoonlijk.
  • Het verzenden van bestellingen met een verzendadres in Nederland, België of Duitsland is €4,95. Als het pakket naar een adres in een ander land, maar binnen de EU gestuurd moet worden, dan kost dit €9,95. Helaas kunnen wij niet verzenden naar landen buiten de EU.
  • Verzending van bestellingen naar Nederland, België of Duitsland met een bestelwaarde vanaf €99,- is gratis, met uitzondering van grote items zoals witgoed, meubels en laminaat.
  • Grote items hebben aangepaste verzendkosten, welk u terug vindt bij het artikel en in het bestelproces. Let op: de gratis verzending blijft alléén van toepassing als de bestelwaarde minimaal € 99,- blijft; Bij een eventuele (gedeeltelijke) retour waarbij de totale bestelwaarde onder de € 99,- komt, zullen de € 4,95 aan bezorgkosten alsnog naderhand in rekening worden gebracht op de bestaande factuur. Wanneer de gehele bestelling wordt geretourneerd, zal het volledige aankoopbedrag worden teruggestort, zodra de retour is verwerkt door onze klantenservice.