Goedkoop Tomado TWK1701B - Kunststof waterkoker - Zwart - 1,7 liter inhoud online kopen bij de Korenbeurs in Groningen
Tomado TWK1701B - Kunststof waterkoker - Zwart - 1,7 liter inhoud
Afbeelding van Tomado TWK1701B - Kunststof waterkoker - Zwart - 1,7 liter inhoud
Afbeelding van Tomado TWK1701B - Kunststof waterkoker - Zwart - 1,7 liter inhoud
Afbeelding van Tomado TWK1701B - Kunststof waterkoker - Zwart - 1,7 liter inhoud

Tomado TWK1701B - Kunststof waterkoker - Zwart - 1,7 liter inhoud

€ 19,99 € 11,99

Kijk op http://www.kleurenwaaier.net/ voor het gewenste kleurnummer. En vul uw kleurnummer in.

 of 

Voorraad 1 stuk

Vrijblijvend offerte aanvragen
Omschrijving

Dit is een nieuw retourartikel met alleen verpakkingsschade | Alleen online verkrijgbaarTomado TWK1701B Kunststof Waterkoker Zwart 1.7 Liter 2200 Watt

Deze snoerloze waterkoker van Tomado is een must-have voor elke theeliefhebber. Met zijn tijdloze design past hij in elke keuken. De waterkoker warmt snel op en heeft een inhoud van 1.7 liter, genoeg voor een enkel glas, een high tea of een zondagse brunch. De waterniveau indicator is eenvoudig afleesbaar en de waterkoker slaat automatisch af wanneer het water is gekookt. Dankzij de cool touch handgreep hoef je je geen zorgen te maken over de warmte. Experimenteer met verschillende smaken en soorten thee!

Voordelen van de Tomado TWK1701B

  • 1.7 liter inhoud
  • 2200 Watt vermogen
  • Uitneembaar kalkfilter
  • 360 graden draaibaar op het basisstation
  • Automatische uitschakeling
  • Waterniveau indicator
  • 2 jaar garantie bij Tomado

Kunststof design

De waterkoker is gemaakt van kunststof, wat hem aan de buitenkant relatief koel houdt. De behuizing is hoogglans zwart en het basisstation heeft een strak RVS randje, wat de waterkoker een extra luxe uitstraling geeft. De knop om de waterkoker te openen zit bovenop de handgreep.

Makkelijk te gebruiken

De waterkoker is eenvoudig op te tillen en terug te zetten in iedere positie, dankzij het 360 graden draaibare basisstation. Geschikt voor links- en rechtshandigen. Het indicatielampje brandt als de waterkoker aan staat en zodra het water kookt, schakelt de waterkoker automatisch uit. De waterkoker heeft een "cool touch" handgreep om verbranding te voorkomen. Het snoer is eenvoudig op te bergen onder het basisstation.

Capaciteit

Dankzij de krachtige 2200 Watt thermostaat heb je binnen een mum van tijd kokend water. De waterkoker heeft een inhoud van 1.7 liter, genoeg voor 6-7 kopjes tegelijk. Het waterniveau is eenvoudig af te lezen aan de zijkant van de waterkoker. Zo verspil je geen water als je slechts één kopje thee wilt zetten.

Veilig in gebruik

De waterkoker heeft een droogkookbeveiliging en schakelt automatisch uit als er geen water in zit, waardoor de waterkoker beschermd is tegen oververhitting. Na het gebruik moet je even wachten voordat je hem opnieuw gebruikt. Zo ben je verzekerd van veiligheid tijdens het gebruik van deze waterkoker.

Specificaties

Artikelnummer
8712876500264
EAN nummer
8712876500264
Voorraad
1 stuk
nl_main_category
Elektronica
nl_sub_category
Waterkokers