Goedkoop Tomado TKS0101B - Digitale Precisie Keukenweegschaal - RVS online kopen bij de Korenbeurs in Groningen
Tomado TKS0101B - Digitale Precisie Keukenweegschaal - RVS
Afbeelding van Tomado TKS0101B - Digitale Precisie Keukenweegschaal - RVS
Afbeelding van Tomado TKS0101B - Digitale Precisie Keukenweegschaal - RVS
Afbeelding van Tomado TKS0101B - Digitale Precisie Keukenweegschaal - RVS
Afbeelding van Tomado TKS0101B - Digitale Precisie Keukenweegschaal - RVS

Tomado TKS0101B - Digitale Precisie Keukenweegschaal - RVS

€ 19,99 € 11,99

Kijk op http://www.kleurenwaaier.net/ voor het gewenste kleurnummer. En vul uw kleurnummer in.

 of 

Voorraad 1 stuk

Vrijblijvend offerte aanvragen
Omschrijving

Dit is een nieuw retourartikel met alleen verpakkingsschade | Alleen online verkrijgbaarTomado TKS0101B - Digitale Keukenweegschaal – Weegvermogen 10 KG – Incl. batterijen – Zwart RVS

De Tomado TKS0101B keukenweegschaal is een handige weegschaal die een maximaal gewicht kan wegen van 10 kg. Met de schaalverdeling per 1 gram en de doorweegfunctie is deze keukenweegschaal perfect voor het afwegen van de juiste ingrediënten voor heerlijke taarten en andere baksels. De maateenheid kan eenvoudig gewijzigd worden via de tiptoetsen en het gewicht wordt weergegeven op het blauw verlichte LCD-display. De keukenweegschaal schakelt automatisch uit na ongeveer 2 minuten om batterijen te besparen. De weegschaal wordt geleverd inclusief 2 AAA-batterijen.

Productvoordelen

  • Weegt tot 10 kg in g, lb, ml, oz
  • Tarrafunctie
  • Blauw verlicht display
  • Inclusief batterijen
  • Automatische uitschakeling na ca. 2 minuten
  • 2 jaar garantie

Geborsteld RVS design

Het moderne en stijlvolle geborsteld RVS design van deze keukenweegschaal is een aanwinst voor iedere keuken. Dit gladde materiaal is makkelijk schoon te houden waardoor de weegschaal altijd hygiënisch is.

Tarrafunctie

Met de tarrafunctie stel je het nulpunt in inclusief de door jou gekozen kom of schaal. Dit houdt in dat je geen rekening meer hoeft te houden met het gewicht van de kom of schaal die je gebruikt. Door de kom op de weegschaal te plaatsen, kan je de weegschaal weer resetten naar nul en tot op de gram nauwkeurig aangeven wat er in zit.

Verschillende maateenheden

De Tomado TKS0101B keukenweegschaal kan zowel gram als ml wegen. Hierdoor kan je ook vloeistoffen zoals water of melk wegen. Ook het bereiden van buitenlandse gerechten is geen probleem omdat je kan meten in lb en oz. Door simpelweg op de knop Unit te drukken, kan je gemakkelijk wisselen van maateenheid. Het maximale toelaatbare gewicht dat deze weegschaal kan meten is 10 kilo en het gewicht wordt duidelijk weergegeven op het digitale LCD-scherm.

Schakelt automatisch uit

De Tomado TKS0101B weegschaal schakelt automatisch uit na ongeveer twee minuten om batterijen te besparen. Door de on/tare toets ca. 2 seconden vast te houden, kun je de keukenweegschaal ook handmatig uitzetten zodat er niet onnodig batterijen verbruikt worden.

Specificaties

Artikelnummer
8712876501254
EAN nummer
8712876501254
Voorraad
1 stuk
nl_main_category
Koken en Tafelen
nl_sub_category
Keukenweegschalen