Goedkoop Tom Clancy's Rainbow Six Siege Videogame - Schietspel - PS4 Game online kopen bij de Korenbeurs in Groningen
Tom Clancy's Rainbow Six Siege Videogame - Schietspel - PS4 Game

Tom Clancy's Rainbow Six Siege Videogame - Schietspel - PS4 Game

Ubisoft

Dit is een nieuw retourartikel met alleen verpakkingsschade

€ 24,49 € 14,69

Kijk op http://www.kleurenwaaier.net/ voor het gewenste kleurnummer. En vul uw kleurnummer in.

 of 

Voorraad 1 stuk

Vrijblijvend offerte aanvragen
Omschrijving

Dit is een nieuw retourartikel met alleen verpakkingsschade | Alleen online verkrijgbaarRainbow Six Siege - PS4

Daag spelers uit om meester te worden van de vernietiging in Tom Clancy's Rainbow Six Siege voor de PS4. Het is het nieuwste deel in de veelgeprezen first person shooter-franchise, ontwikkeld door Ubisoft Montreal. De gameplay zet een nieuwe norm voor intense vuurgevechten en expertise in strategie in de rijke nalatenschap van eerdere Tom Clancy's Rainbow Six games. Intense confrontaties in nauwe omgevingen, hoge dodelijkheid, tactieken, team play en explosieve actie vormen het middelpunt van de ervaring.


Upgrade: PS4 -> PS5

Upgrade naar de PlayStation®5-versie: de Blu-ray Disc™ van de PlayStation®4-versie van Rainbow Six: Siege moet in een PlayStation®5-console zijn ingevoerd om de corresponderende digitale versie voor PlayStation®5 gratis te kunnen spelen, zodra deze versie beschikbaar is. Hiervoor zijn een PlayStation®5, een Blu-Ray™-kopie van het spel, een PlayStation® Network-registratie, aanvullende opslagruimte en een internetverbinding vereist. Netwerkgebruik kan extra kosten met zich meebrengen.


Anti-Terrorisme Eenheden

Anti-terrorisme agenten zijn getraind om extreme situaties te tackelen, zoals het redden van gijzelaars. Ze zijn experts op het gebied van binnenshuize omgevingen en opereren aan de hand van strakke formaties, met de nadruk op vernietiging en gecoördineerde aanvallen.


De Siege-Gameplay

Voor het eerst in een Tom Clancy’s Rainbow Six-game neem je deel aan sieges. Dit zijn nieuwe belegeringen waarin vijanden hun omgevingen transformeren in ware forten. Het is aan de Rainbow Six-teams is om de aanval te leiden en het vijandige fort te doorbreken. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege laat je forten versterken met prikkeldraad, mijnen, schilden en meer. Als aanvallend team kan je abseilen, drones inzetten, explosieven gebruiken en meer om deze hachelijke situaties onschadelijk te maken.


Willekeurige Vernietiging

Vernietiging staat centraal bij de siege-gameplay. Ubisoft Montreals eigen Realblast engine laat je naar eigen wens omgevingen vernielen. Krijg zicht op de situatie met nieuwe vuurlinies die ontstaan door bijvoorbeeld instortende muren. Ook gebarricadeerde deuren zijn geen probleem als je met een goed geplaatst explosief dwars door muren, plafonds of vloeren gaat. De schade wordt bepaald door het type kogels en de kracht van de explosies. Hierdoor vecht je voor je het weet in volledig nieuwe omgevingen. Gebruik dit in jouw voordeel en leid je team naar de overwinning!

Specificaties

Artikelnummer
3307215889114
EAN nummer
3307215889114
Voorraad
1 stuk
Merk
Ubisoft
nl_main_category
Games
nl_sub_category
PS4-games