Goedkoop Pocketvering matras Queen 90 x 200 cm. online kopen bij de Korenbeurs in Groningen
Pocketvering matras Queen 90 x 200 cm.
Afbeelding van Pocketvering matras Queen 90 x 200 cm.
Afbeelding van Pocketvering matras Queen 90 x 200 cm.
Afbeelding van Pocketvering matras Queen 90 x 200 cm.

Pocketvering matras Queen 90 x 200 cm.

7 zones

€ 149,-

Kijk op http://www.kleurenwaaier.net/ voor het gewenste kleurnummer. En vul uw kleurnummer in.

 of 

Vrijblijvend offerte aanvragen
Omschrijving

Pocketveringmatras met 7 comfortzones.

  • 300 veren per m2
  • Luxe afritsbare hoes
  • 21 cm dik
  • Geschikt voor vaste en verstelbare bodems
  • Bij gebruik op lattenbodem is minimaal 24 latten een vereiste i.v.m. de tegendruk.
  • 1 jaar garantie
  • 90 x 200 cm.
  • Geschikt voor kinderen en volwassenen tot ca. 100 kg.

Wat is een pocketvering matras?

Een pocketvering matras is een matras met ‘pockets’ ofwel stalen tonvormige veren die afzonderlijk verpakt zijn in zakjes van een ongeweven synthetisch materiaal. Omdat alle veertjes los verpakt zijn in zakjes kan ieder veertje onafhankelijk bewegen zodra er tegendruk ontstaat, dit zorgt voor een hoge conformiteit. Het zakje om de veren zorgt ervoor dat de veren voldoende ruimte hebben en niet in elkaar blijven steken. Alle pockets worden omsloten door een rand van schuim om ervoor te zorgen dat alle pocketveren bij elkaar gehouden worden.

Het verschilt per merk hoe breed deze schuimen rand is, vaak wordt er een schuimen omranding van gemiddeld 15 cm gebruikt. Deze schuimen omranding voelt vaak wat harder aan dan het pakket met pocketveren. Indien de schuimen omranding te zacht is krijgt u sneller het gevoel aan de zijkant van het matras af te rollen wat nadelig is voor het ligcomfort.

De stevigheid van het matras wordt voornamelijk bepaalt door het gebruik van de hoeveelheid windingen van de veer en de dikte van het staaldraad. Hoe dikker de draad en dus meer materiaal er gebruikt wordt, hoe steviger de veer. Door deze veerkracht te combineren in het matras, ontstaan er zones. In de schouder- en heupzone worden zachtere veren gebruikt zodat het lichaam gelijkmatiger ondersteund wordt. Door het gebruik van zones wordt het door de juiste tegendruk mogelijk om de wervelkolom rechter te plaatsen op het matras indien men slaapt op de zij.

Specificaties

Artikelnummer
5616561
EAN nummer
1000056165615