Logitech K120 - Toetsenbord - AZERTY BE
Afbeelding van Logitech K120 - Toetsenbord - AZERTY BE
Afbeelding van Logitech K120 - Toetsenbord - AZERTY BE

Logitech K120 - Toetsenbord - AZERTY BE

Logitech

Dit is een nieuw product met mogelijk verpakkingsschade

€ 14,95 € 7,50

Kijk op http://www.kleurenwaaier.net/ voor het gewenste kleurnummer. En vul uw kleurnummer in.

 of 

Vrijblijvend offerte aanvragen
Omschrijving

Dit product beschikt over een Belgisch azertytoetsenbord. De volgorde van de letters op het toetsenbord is anders dan op een Nederlands qwertytoetsenbord.

Het Logitech K120 AZERTY toetsenbord is het betaalbare, duurzame toetsenbord. Je kunt comfortabel en geruisloos typen dankzij de vlakke toetsen die nauwelijks geluid maken, en de standaardindeling met F-toetsen en een numeriek toetsenblok van normaal formaat. Dit morsbestendige toetsenbord heeft bovendien een stijlvol en toch robuust ontwerp, een plug-and-play USB-verbinding en goed leesbare toetsen.


Praktisch en geruisloos
Met het Logitech K120 Toetsenbord kun je comfortabel en geruisloos typen dankzij de vlakke toetsen die nauwelijks geluid maken, zodat je zo min mogelijk wordt afgeleid. De industriestandaard indeling met F-toetsen en een numeriek toetsenblok van normaal formaat verhogen uw productiviteit en ondersteunen toetsenbordsjablonen.

Stijlvol, dun toetsenbord
Dankzij het dunne profiel waardoor jouw handen een neutralere positie aannemen, het morsbestendige ontwerp, de duurzame toetsen die tot 10 miljoen aanslagen meegaan en stevige, verstelbare pootjes, ziet dit stijlvolle toetsenbord er niet alleen goed uit, het voelt ook goed aan en is uiterst duurzaam.

Plug-and-play USB-verbinding
Bespaar tijd en middelen dankzij de eenvoud van plug-and-play. De K120 kun je gewoon aansluiten op de USB-poort en direct aan de slag zonder software.

Vetgedrukte, helderwitte tekens
Dankzij de vetgedrukte van de Logitech K120, helderwitte tekens zijn de toetsen voor iedereen gemakkelijker leesbaar, ook voor degenen die geen arendsogen hebben. Bovendien vervagen ze niet zo snel.

Kenmerken
• Gemakkelijk typen met meer comfort en minder afleiding.
• Het toetsenbord ziet er goed uit, voelt goed aan en is uiterst duurzaam.
• Je kunt binnen een mum van tijd aan de slag, zonder IT-gedoe.
• De toetsen zijn voor iedereen gemakkelijker leesbaar, ook voor degenen die geen arendsogen hebben. Bovendien vervagen ze niet zo snel.

• Logitech®-betrouwbaarheid met 3 jaar fabrieksgarantie

Specificaties

Artikelnummer
5099206021440
EAN nummer
5099206021440
Voorraad
1 stuk
Soort
Computer accessoires
Merk
Logitech