Goedkoop HK Elfida 50x70cm Bamboo kussen online kopen bij de Korenbeurs in Groningen
HK Elfida 50x70cm Bamboo kussen
Afbeelding van HK Elfida 50x70cm Bamboo kussen
Afbeelding van HK Elfida 50x70cm Bamboo kussen

HK Elfida 50x70cm Bamboo kussen

€ 18,95

Kijk op http://www.kleurenwaaier.net/ voor het gewenste kleurnummer. En vul uw kleurnummer in.

 of 

Voorraad 1 stuk

Vrijblijvend offerte aanvragen




Omschrijving

Vulling

De tijk van dit heerlijke kussen is gemaakt van 100% bamboegarens. Hierdoor is het kussen lekker zacht en flexibel. Daarnaast zorgen deze vezels voor een optimale temperatuur- en vochtregulatie. De warmte wordt op een natuurlijke wijze afgevoerd waardoor het kussen zacht en koel blijft; geen warme nek meer!
Dit hoofdkussen is gevuld met 100% traagschuim vlokken. Deze vulling staat bekend om zijn ondersteunende werking aangezien het kussen zich precies naar de contouren van jouw nek en hoofd aanpast. Zo wordt de druk enorm verlaagd en dit wordt als zeer prettig ervaren.
Daarnaast is dit kussen een speciale behandeling ondergaan waardoor het huisstofmijt buiten de deur houdt; dit kussen is daarom zéér geschikt voor mensen met allergieën.

Slaaphouding
Dit hoofdkussen kussen is gevuld met 1000 gram traagschuim en heeft een medium hardheid. Het hoofdkussen is geschikt voor zijslapers, rugslapers en buikslapers. Ook is de tijk voorzien van een ritssluiting, waardoor je de tijk met gemak kunt wassen.

Overige informatie

Door je hoofdkussen dagelijks op te schudden en regelmatig te luchten blijft de vulling lekker fris. Eventueel kan het kussen in de wasmachine worden gewassen op een maximale temperatuur van 60°C, hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam.

Specificaties

Artikelnummer
8719425800608
EAN nummer
8719425800608
Voorraad
1 stuk
Breedte (MM)
500
Lengte (mm)
700
nl_main_category
Wonen
nl_sub_category
Hoofdkussens
MPN (Manufacturer Part Number)
29928