Goedkoop Harry Potter Triwizard Maze - Bordspel online kopen bij de Korenbeurs in Groningen
Harry Potter Triwizard Maze - Bordspel
Afbeelding van Harry Potter Triwizard Maze - Bordspel
Afbeelding van Harry Potter Triwizard Maze - Bordspel
Afbeelding van Harry Potter Triwizard Maze - Bordspel
Afbeelding van Harry Potter Triwizard Maze - Bordspel
Afbeelding van Harry Potter Triwizard Maze - Bordspel
Afbeelding van Harry Potter Triwizard Maze - Bordspel

Harry Potter Triwizard Maze - Bordspel

Dit is een nieuw retourartikel met alleen verpakkingsschade

€ 11,99 € 7,19

Kijk op http://www.kleurenwaaier.net/ voor het gewenste kleurnummer. En vul uw kleurnummer in.

 of 

Voorraad 1 stuk

Vrijblijvend offerte aanvragen
Omschrijving

Dit is een nieuw retourartikel met alleen verpakkingsschade | Alleen online verkrijgbaarBen jij een groot Harry Potter fan en zoek jij een gezellig spel wat je met vrienden en/of familie kan spelen. Dit Harry Potter gezelschapsspel combineert mens-erger-je-niet met Harry Potter. Het spel blijft tot het eind spannend door de verschillende spelelementen.Deze Harry Potter uitvoering biedt een leuke twist op het bekende mens-erger-je-niet. Haal jij als eerste de finish?

Dit spel combineert het oude mens-erger-je-niet met verschillende acties en een Harry Potter thema. Het doel van het spel is om als eerste met jouw pionnen het bord rond te gaan en bij jouw basis terug te brengen. Tussendoor kom je verschillende plekken tegen waarop je speciale acties moet uitvoeren. Zo kan het bij deze versie zijn dat je vooraan staat, maar zomaar ook weer achteraan kunt staan.Spelverloop van Harry Potter Triwizard Maze

Aan het begin van het spel dienen eerst de doolhofkaarten geschud te worden en op een stapel naast het speelbord gelegd te worden. Elke speler neemt de 4 pionnen die overeenkomen met zijn/haar hoek van het speelbord en plaatst deze in de 4 START vakken. Elke speler popt de dobbelsteen een keer en degene met het hoogste nummer begint. Het spel gaat kloksgewijs verder. Voordat een speler zijn/haar pion uit het START vakje op het doolhof mag zetten, moet hij/zij een “6” poppen.
Als dat gebeurt, plaatst de speler één pion op de ingang van het doolhof, gemarkeerd met een
ster, boven zijn/haar START vakken. De speler mag dan nog een beurt nemen. Tijdens deze bonusbeurt mag
de speler dezelfde pion bewegen, of een van zijn/haar andere pionnen die al op het pad van het doolhof
zitten. Alle pionnen moeten met de klok mee rond het bord, tenzij de doolhofkaarten iets anders zeggen.

Gedurende het spel mag een ‘6’ gebruikt worden om of een nieuwe pion in het spel te brengen of een pion te bewegen die al op het pad loopt. Een ‘6’ geeft altijd een bonusbeurt. Wanneer een pion eindigt op een plek die al bezet is door een tegenstander, dan moet de tegenstander zijn/haar pion terug naar START brengen. Deze pion kan alleen weer terug het doolhof in door een ‘6’ te poppen.

Als een pion eindigt op een plek die al bezet is door een pion van de speler zelf, moet hij/zij opnieuw rollen, zelf als dit nadeliger is. Als een pion op een DRAW plek eindigt, moet hij/zij een doolhofkaart van de stapel trekken en de instructies die op de kaart staan volgen. De speler legt de kaart dan op een aflegstapel af. Als een pion het hele bord rond is geweest mag hij/zij in het HOME gedeelte lopen. Tegenstanders mogen niet op dit pad lopen. Spelers moeten het exact aantal ogen gooien dat nodig is om in het HOME pad te komen.
Zodra een speler al zijn/haar pionnen thuis krijgt, wint het spel!

Inhoud van Harry Potter Triwizard Maze

  • Speelbord
  • Pionnen
  • Opdrachtkaarten
  • Spelregels

Geschikt voor 2 tot 4 spelers.

Specificaties

Artikelnummer
21853086720
EAN nummer
21853086720
Voorraad
1 stuk
nl_main_category
Speelgoed
nl_sub_category
Bordspellen
nl_subsub_category
Kinderspellen