Goedkoop Carmen HD2275 - Föhn - 2200 Watt - ION technologie online kopen bij de Korenbeurs in Groningen
Carmen HD2275 - Föhn - 2200 Watt - ION technologie
Afbeelding van Carmen HD2275 - Föhn - 2200 Watt - ION technologie
Afbeelding van Carmen HD2275 - Föhn - 2200 Watt - ION technologie
Afbeelding van Carmen HD2275 - Föhn - 2200 Watt - ION technologie
Afbeelding van Carmen HD2275 - Föhn - 2200 Watt - ION technologie

Carmen HD2275 - Föhn - 2200 Watt - ION technologie

Carmen

Dit is een nieuw retourartikel met alleen verpakkingsschade

€ 32,99 € 22,99

Kijk op http://www.kleurenwaaier.net/ voor het gewenste kleurnummer. En vul uw kleurnummer in.

 of 

Voorraad 1 stuk

Vrijblijvend offerte aanvragen
Omschrijving

Dit is een nieuw retourartikel met alleen verpakkingsschade | Alleen online verkrijgbaarCarmen HD2275 Easy Volume Föhn met ION technologie, Coolshot en Diffuser

Maak kennis met de Carmen HD2275 Easy Volume föhn met een vermogen van 2200 Watt. Deze föhn is geschikt voor alle haartypes en zorgt voor een snelle droogtijd. De roterende bedieningsknop zorgt voor eenvoudige snelheidsregeling. Wil je een gerichte luchtstroom? Gebruik dan de blaasmond. Voor extra volume kan je de diffuser gebruiken. De ION technologie voorkomt statisch haar en zorgt voor een mooie glans. Na het föhnen zorgt de Coolshot-functie voor het fixeren van het kapsel.

  • Inclusief diffuser
  • Coolshot-functie
  • Roterende bedieningsknop

ION technologie
De Ionische Technologie voorkomt pluizig haar en statische elektriciteit. Negatieve ionen worden tijdens het föhnen verspreid en transforeren het water in microscopisch kleine watermoleculen, die vervolgens door je haar worden opgenomen. Zo sluiten de haarschubben en ontstaat er een prachtige glans. De gesloten haarschubben helpen ook om het vochtgehalte in balans te houden.

Coolshot-functie
De Coolshot-functie zorgt voor koude lucht om het kapsel te fixeren. Hiermee zet je het resultaat van het stylen vast. Met de koude lucht wordt het haar minder kwetsbaar en blijft het langer in model.

Diffuser
De diffuser creëert extra volume tijdens het föhnen en is gemakkelijk op de föhn te klikken. Door je haar voorzichtig in de diffuser te plaatsen en de warme lucht naar de aanzet van je haar te blazen, krijg je veel volume.

Gebruikstips
Raadpleeg de verschillende warmte- en snelheidsstanden voor het beste resultaat. Minder krachtige standen zijn voldoende voor fijn tot normaal haar en voorkomen beschadiging. Voor dikker haar kan je de hogere standen gebruiken, maar houd de föhn niet te lang op dezelfde plaats en houd minimaal 20cm afstand van je hoofd. Bescherm je haar tegen de hitte voordat je begint met föhnen.

Specificaties

Artikelnummer
5011832068262
EAN nummer
5011832068262
Voorraad
1 stuk
Merk
Carmen
nl_main_category
Persoonlijke verzorging
nl_sub_category
Haarstylingtools
nl_subsub_category
Fohns

Vergelijkbare producten