Goedkoop Brabantia Classic Kurkentrekker - Zwart online kopen bij de Korenbeurs in Groningen
Brabantia Classic Kurkentrekker - Zwart
Afbeelding van Brabantia Classic Kurkentrekker - Zwart
Afbeelding van Brabantia Classic Kurkentrekker - Zwart

Brabantia Classic Kurkentrekker - Zwart

€ 12,99 € 7,79

Kijk op http://www.kleurenwaaier.net/ voor het gewenste kleurnummer. En vul uw kleurnummer in.

 of 

Voorraad 1 stuk

Vrijblijvend offerte aanvragen
Omschrijving

Dit is een nieuw retourartikel met alleen verpakkingsschade | Alleen online verkrijgbaarBrabantia Classic Kurkentrekker - Zwart

Open in een handomdraai je wijnfles zonder kurkresten met deze Brabantia Classic Kurkentrekker. De gecoate spiraal met superspitse punt boort zich bijna moeiteloos door het midden van de kurk. Draai enkele slagen naar rechts en de kurk komt vanzelf uit de fles. Enkele slagen naar links en de kurk komt uit de kurkentrekker. De kurkentrekker heeft een extra brede hals die geschikt is voor alle gangbare wijnflessen en een ingebouwde capsulesnijder die handig en veilig in gebruik is. De grote draaikruk zorgt voor soepel en moeiteloos openen. Dankzij de open spiraal met speciale coating en superspitse punt komen er geen kurkresten in de fles. De centreerring zorgt ervoor dat de spiraal altijd door het midden van de kurk boort. Bovendien wordt de superspitse punt beschermd door de hals van de kurkentrekker, waardoor er geen beschadiging optreedt aan het tafelblad.

Over Brabantia

Brabantia is sinds 1919 een wereldwijd geliefd ‘huis-merk’. Het staat bekend om zijn producten die mooi en handig zijn, waardoor dagelijkse klusjes veranderen in geliefde rituelen. Brabantia biedt een breed scala aan producten, van prullenbakken, droogmolens en strijkplanken tot wasmanden, voorraadbussen, kookgerei en badkameraccessoires. Deze stijlvolle, goed gemaakte producten zijn ontworpen voor recycling, zodat je er zo lang van kunt genieten als je wilt. Zo hoef je je niet schuldig te voelen als je ze wegdoet. Dat is ‘Designed for living’.

Specificaties

Artikelnummer
8710755297663
EAN nummer
8710755297663
Voorraad
1 stuk
nl_main_category
Koken en Tafelen
nl_sub_category
Openers
nl_subsub_category
Kurkentrekkers