Blond Amsterdam Servies | Kleurrijk & Vrolijk | De Korenbeurs Webshop

Welkom op de Blond Amsterdam merkpagina van De Korenbeurs! Ontdek ons uitgebreide assortiment aan vrolijke en kleurrijke Blond Amsterdam artikelen, perfect om jouw keuken en eettafel op te fleuren. Bij De Korenbeurs vind je een ruime keuze aan etagères, borden, kopjes, theedozen, melkkannen, suikerpotten, eierdopjes, kommen en serveerschalen van het populaire merk Blond Amsterdam.

0 artikelen  

Verwijder alle

Geen resultaten.


Blond Amsterdam staat bekend om haar unieke en speelse designs, geïnspireerd door het leven en de stad Amsterdam. Met haar kenmerkende illustraties en vrolijke kleuren brengt Blond Amsterdam een frisse en gezellige sfeer in je huis. Van etagères voor het presenteren van jouw zelfgemaakte hapjes, tot kleurrijke borden en kopjes voor een feestelijk gedekte tafel; met Blond Amsterdam maak je van elke maaltijd een feestje.

Bij De Korenbeurs vind je verschillende thema's en collecties van Blond Amsterdam, zoals de populaire Even Bijkletsen serie, Delfts Blond en het vrolijke City servies. Of je nu op zoek bent naar een mooie theedoos om jouw theecollectie in op te bergen, een melkkan en suikerpot voor bij de koffie, of een setje eierdopjes voor een gezellige zondagochtend brunch; bij De Korenbeurs slaag je gegarandeerd.

Bekijk ons ruime aanbod aan Blond Amsterdam producten en vind de perfecte items om jouw serviescollectie compleet te maken. Laat je inspireren door de kleurrijke designs en geniet van de hoogwaardige kwaliteit waar Blond Amsterdam om bekend staat. Bestel eenvoudig en snel online bij De Korenbeurs en breng de gezelligheid van Blond Amsterdam in huis!