Bigben Draagbare CD-Speler met Microfoon - Eenhoorn/Unicorn - Blauw
Afbeelding van Bigben Draagbare CD-Speler met Microfoon - Eenhoorn/Unicorn - Blauw
Afbeelding van Bigben Draagbare CD-Speler met Microfoon - Eenhoorn/Unicorn - Blauw
Afbeelding van Bigben Draagbare CD-Speler met Microfoon - Eenhoorn/Unicorn - Blauw

Bigben Draagbare CD-Speler met Microfoon - Eenhoorn/Unicorn - Blauw

Bigben

Dit is een nieuw product met mogelijk verpakkingsschade

€ 44,99 € 22,49

Kijk op http://www.kleurenwaaier.net/ voor het gewenste kleurnummer. En vul uw kleurnummer in.

 of 

Vrijblijvend offerte aanvragen
Omschrijving

Productbeschrijving

Wat is er nou fijner dan luisteren naar goede muziek, terwijl je lekker in bed of op de bank ligt? Luisteren naar muziek met je nieuwe portable radio / CD speler met een eenhoorn design! Dus ben je op zoek naar een nieuwe radio of CD speler én hou je van dolfijnen? Dan is dit exemplaar een echte musthave!

Belangrijke informatie voor het afspelen van CD's
Geniet met deze Radio CD speler van jouw favoriete muziek. Let wel op dat de Radio CD spelers van Bigben enkel originele CD's afspeelt. Het afspelen van een gebrande CD werkt dus niet.

Mooi design met een eenhoorn
Veel kinderen houden ontzettend van muziek en zijn weg van dieren. Met de portable radio CD speler van Bigben kunnen kinderen luisteren naar hun favoriete muziek terwijl het design met de schattige eenhoorn hun kamer opfleurt. Laat ze lekker genieten van de radio of luisteren naar hun eigen muziek met deze kinder CD speler. Het is zelfs mogelijk om een iPod, iPhone of andere MP3-speler via de AUX ingang aan te sluiten op het apparaat. Zelf zingen kan ook met de bijpassende meegeleverde microfoon.

Portable radio CD speler met veel functies
Kinderen zoeken gemakkelijk hun favoriete FM radiostations en kunnen deze met een druk op de knop opslaan, zodat ze later gemakkelijk terug te vinden zijn. Willen ze hun originele CD's luisteren? Dan switchen ze gemakkelijk naar de CD speler of AUX functie. Ze kunnen zelf bepalen welke nummers ze luisteren met handige functies als skippen, herhalen (alles of één nummer), zoeken en programmeren. En op het LED informatiedisplay lezen ze alles wat ze moeten weten.

Overal luisteren naar muziek
Maar er is meer! Want deze draagbare radio CD speler kun je gemakkelijk overal mee naartoe nemen door het grote handvat. Hij werkt op netstroom, maar ook op batterijen (niet meegeleverd). Dus waar ze ook zijn: onderweg, op vakantie, bij een vriendje of vriendinnetje of op het strand, kinderen kunnen eigenlijk overal genieten van hun nieuwe favoriete cadeau!

Voor ieder kind dat dol is op muziek luisteren én van eenhoorns houdt, is deze portable CD speler van Bigben een topcadeau!

Let op: de radio CD-speler ondersteunt alleen originele CD's.

Specificaties

Artikelnummer
03499550364668
EAN nummer
0492110364668
Voorraad
1 stuk
Soort
Speelgoed
Merk
Bigben