Goedkoop Beco - Waterschoenen - Unisex - Zwart - 44 online kopen bij de Korenbeurs in Groningen
Beco - Waterschoenen - Unisex - Zwart - 44
Afbeelding van Beco - Waterschoenen - Unisex - Zwart - 44
Afbeelding van Beco - Waterschoenen - Unisex - Zwart - 44

Beco - Waterschoenen - Unisex - Zwart - 44

€ 18,99 € 5,70

Kijk op http://www.kleurenwaaier.net/ voor het gewenste kleurnummer. En vul uw kleurnummer in.

 of 

Voorraad 1 stuk

Vrijblijvend offerte aanvragen
Omschrijving

Dit is een nieuw retourartikel met alleen verpakkingsschade | Alleen online verkrijgbaarBeco Neopreen Surfschoentjes/Zwemschoentjes - Zwart - Maat 44 - Unisex

Deze Beco neopreen surfschoentjes/zwemschoentjes zijn perfect voor volwassenen die graag in het water zijn. Het neopreen materiaal zorgt ervoor dat je geen last hebt van koude voeten tijdens het zwemmen. De schoentjes hebben een rubberen harde zool met anti-slip profiel, waardoor je gemakkelijk over natte oppervlakken kunt lopen zonder uit te glijden. De schoenzool loopt aan de zijkanten iets omhoog waardoor deze schoentjes veel stevigheid bieden.

Met het handige trekkoordje kun je de schoentjes goed aansluiten op je voeten en voorkom je dat er water of zand in de schoenen komt. Ideaal voor zwemmen in zowel het zwembad als in het buitenwater zoals meren, plassen, riviertjes en zee, ter bescherming tegen scherpe steentjes en schelpjes. Daarnaast zijn ze ook perfect tijdens het beoefenen van diverse watersporten. Of neem ze mee naar de camping!

Specificaties

Artikelnummer
4013368088418
EAN nummer
4013368088418
Voorraad
1 stuk
nl_main_category
Sport
nl_sub_category
Watersport
nl_subsub_category
Snorkelen