Goedkoop ABUS Macator Fietshelm - Maat S (51-55 cm) - whiteilver online kopen bij de Korenbeurs in Groningen
ABUS Macator Fietshelm - Maat S (51-55 cm) - whiteilver

ABUS Macator Fietshelm - Maat S (51-55 cm) - whiteilver

Abus

€ 50,49 € 30,29

Kijk op http://www.kleurenwaaier.net/ voor het gewenste kleurnummer. En vul uw kleurnummer in.

 of 

Voorraad 1 stuk

Vrijblijvend offerte aanvragen
Omschrijving

Dit is een nieuw retourartikel met alleen verpakkingsschade | Alleen online verkrijgbaarABUS Macator Fietshelm - Maat S (51-55 cm) - whiteilver

De ABUS Macator is een perfecte allrounder onder de sportieve instaphelmen. Met een meer dan uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding is deze helm geschikt voor alle fietsers die op zoek zijn naar een uitstekende allround helm. De Macator is geschikt voor bijna alle routes en situaties.

Het vliegengaas van de helm zorgt ervoor dat vervelende insecten niet tijdens je rit in je helm kunnen vliegen. Daarnaast heeft de Macator een comfortabele padding en een uitstekende ventilatie, zodat je hoofd koel blijft tijdens het fietsen. Het eenvoudige verstelsysteem stelt je in staat om de helm snel af te stellen naar de juiste pasvorm.

Ook mensen met een paardenstaart kunnen deze helm dragen, omdat de paardenstaart eenvoudig door het verstelsysteem kan worden gehaald. De Macator is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, waaronder opvallende kleuren die zorgen voor extra zichtbaarheid op de weg.

Specificaties

Artikelnummer
4003318872327
EAN nummer
4003318872327
Voorraad
1 stuk
Merk
Abus
nl_main_category
Sport
nl_sub_category
Wielrennen
nl_subsub_category
Wielerkleding & Accessoires