Goedkoop 2-componentenlijm Kombi Power 65 ml online kopen bij de Korenbeurs in Groningen
2-componentenlijm Kombi Power 65 ml

2-componentenlijm Kombi Power 65 ml

€ 11,49

Kijk op http://www.kleurenwaaier.net/ voor het gewenste kleurnummer. En vul uw kleurnummer in.

 of 

Vrijblijvend offerte aanvragen
Omschrijving

Kombi Power 2-Componentenlijm - 65 ml

Eigenschappen: Deze universele 2-componenten polyurethaanlijm is ontworpen voor de meest uitdagende verbindingen. Met zijn spleetvullende, weerbestendige en (zee)waterbestendige eigenschappen is het ideaal voor diverse materialen zoals metaal, ijzer, roestvrijstaal, aluminium, zink, beton, steen, marmer, keramische tegels, hout, glas en rubber. Bovendien is het uitermate geschikt voor het verlijmen van vele kunststoffen met andere materialen. Let op: niet geschikt voor polyethyleen, polypropyleen, teflon en siliconen.

Gebruiksaanwijzing: Meng de lijm zorgvuldig en breng een ruime hoeveelheid aan op de te verlijmen oppervlakken. Houd rekening met een droogtijd van 20 minuten en een uithardingstijd die afhankelijk is van de temperatuur (niet geschikt voor temperaturen onder de +5°C). Gebruik de meegeleverde spatel voor een eenvoudige toepassing.

Verpakking: Deze Kombi Power lijm wordt geleverd in een kartonnen doos met een inhoud van 65 ml.

Veiligheidsmaatregelen: Lees voor gebruik de instructies op het etiket en houd dit product buiten het bereik van kinderen. Let bij het sluiten van de verpakking op dat de dop altijd op dezelfde manier teruggeplaatst wordt om verlijming van de dop aan de dubbelspuit te voorkomen.

Merk: Bison

Specificaties

Artikelnummer
8710439870403
EAN nummer
8710439870403
nl_main_category
Klussen
nl_sub_category
Lijm
nl_subsub_category
Universele lijm
MPN (Manufacturer Part Number)
071057007512